Mijn visie

 

Kies uw eten bewust en geniet ervan!

Eten doet iedereen. Elke dag. Soms zonder na te denken. Even een hapje tussendoor. Soms uitgebreid met het gezin of met vrienden aan tafel. Lekker en goed eten is belangrijk. Wie gezond eet, voelt zich prettig en verbetert zijn conditie.

 

Besteedt u aandacht aan uw voeding dan betaalt dat zichzelf terug. U geniet iedere dag van uw eten en uw leven lang van een goede gezondheid! Bovendien verkleint gezond eten het risico op chronische ziekten, zoals extreem overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes, gewrichtsproblemen enz.

 

Maar gezond eten is niet altijd eenvoudig. Door het grote aanbod van voedingsmiddelen is het moeilijk de juiste keuze te maken. En ook door ons drukke leven schiet gezonde voeding er gemakkelijk bij in. Dan is het goed te weten dat er een deskundige is die u kan helpen bij vragen over voeding en dieet: de diŽtist.

 

Gezondheid is meer dan alleen gezond eten. Het is ook belangrijk te kijken naar andere factoren in uw leven. Beweegt u genoeg? Hebt u kennis van wat voeding zoal doet? Hoe gaat u om met stress? Heeft uw werk of werkomgeving invloed op een gezond leefpatroon? Deze aspecten komen uitgebreid aan de orde.

 

Als diŽtist geef ik daarom een advies op maat. Belangrijk is, dat we samen werken aan uw eventuele verandering in leefstijl. Hierbij wordt dat wat haalbaar blijkt iedere keer duidelijk naar voren gehaald.