Vergoedingen

Met ingang van 01-01-2012 is de diŽtiste vrij toegankelijk geworden. Dat wil zeggen dat U met of zonder verwijzing van arts of specialist een afspraak kunt maken.

De vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Dit kan per zorgverzekeraar verschillen. Raadpleeg hiervoor de polis van uw zorgverzekeraar of vraag het mij.

 

Bezoek aan huis

 

Wanneer u door omstandigheden niet in staat bent om mijn praktijk te bezoeken, dan kom ik bij u thuis. Hiervoor is wel een verwijzing van arts of specialist nodig.

 

 

Droevig nieuws of valt het mee?

Sinds eind 2011 wordt Nederland zeer regelmatig geconfronteerd met de eigenzinnige wijze waarop het kabinet omgaat met de verantwoordelijkheid van de patiŽnten die dringend hulp nodig hebben voor dieetadvisering. De minister heeft de reguliere dieetadvisering uit het basispakket gehaald. Houdt die hulp dan op? Gelukkig niet. U kunt nog uitstekend terecht bij mij, omdat in heel veel gevallen de dieetadvisering door de meeste verzekeringsmaatschappijen in het aanvullend pakket is opgenomen. Hiermee is een deel van de hulp toch nog mogelijk. Het is weliswaar minder, maar niet zo hopeloos als het in de pers vermeld wordt.

Wilt u er het fijne van weten, bel dan gerust eens op.